Ekspressgods

Sending av ekspressgods med buss

Når pakker må fram raskt!

I en landsdel hvor vi er godt spredt ser vi viktigheten av at pakker og gods kommer fram i god tid. Ofte viser transport seg å være en avgjørende faktor i flere ledd. Vi i Nordlandsbuss og SB Transport tilbyr sending av gods på flere av våre ruter i distriktet. Rutene går blant annet i Bodø, Kjerringøy, Halsa, Narvik, Sortland, Saltdal, Beiarn og Hamarøy. Se bestillingsskjema for nærmere ruteinfo om avlevering- og hentesteder.

Se ruteinfo https://www.reisnordland.no/rutetabeller-buss-salten

Hva betyr dette for deg?

Haster det å sende en pakke har vi en enkel og effektiv løsning – send pakken med en av våre busser som skal samme veien! Det er både raskt, pålitelig og enkelt.

Hvordan går du fram?

Det som skal sendes kan leveres på terminal til SB Transport (Bodøterminalen, 8012 Bodø) og enkelte busstopp langs ruten. Det viktigste er at sender og mottaker er på plass ved en av busstoppene på ruten til rett tid. Sender leverer pakken til sjåfør, viser frem kvittering for bestilling og vi passer på at pakken kommer fram. Skulle det være behov for frakt utover dette så finner vi rette løsning som passer for deg.

Hva skjer om mottaker ikke står klar ved busstopp?

Ingen fare! Pakken får rett og slett bare en ekstra runde i vår flotte naturlandskap og kommer tilbake med bussen til Bodø. Pakken kan da enten hentes hos Nordlandsbuss (Stormyrveien 3) mellom klokken 08.00 og 15.00, eller sendes på nytt neste dag. Vær obs på at ekstra kostnader vil påløpe.

Bestillingsskjema på nett:

Vi ønsker gjerne at du bruker vårt bestillingsskjema nedenfor for å registrere pakken du ønsker å sende. Informasjon om pris og stoppesteder finner du i tabellen ved siden. Per i dag tilbyr vi kun betaling via faktura.

Skulle det være nødvendig å sende gods over maksvekt- og mål, eller har andre henvendelser er det bare å sende oss en mail på ekspress@sbt.no

Vi ser fram til å høre fra deg!

Har du benyttet vår tjeneste og fått skade på gods? Bruk følgende digitale skademeldingsskjema:

http://www.skademeldingekspress.sbt.as/

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde